Дистрибутори на котли на твърдо гориво Liepsnele

Хубаво е да знаете, че само фирма «ТермоМакс БГ» ООД е ексклузивен представител за България на централата  “Liepsnele” Вилнюс, Литва и дава гаранция, че предлаганите котли са оригинални.

Можете да закупите котел от нас във Варна, а в цяла България от нашите представители. Дилърската ни мрежа предлага консултация на място, монтаж и т.н.

Скъпи клиенти, бъдете много внимателни! Пазете се от ментета. Фалшивите котли не могат да гарантират характеристиките, за които плащате. Клиентите, които купуват имитации, нямат гаранционни права, не съществува вариант за подмяна на уреда в случай на повреда.

Всички оригинални котли Liepsnele имат свой собствен сериен номер, който бива описан в информационния лист на продукта. Данните за котела и неговата история можете да посочите в централния офис.

Търсим дистрибутори!

«ТермоМакс БГ» ООД търси дилъри в цялата страна. Предлагаме невероятно изгодни условия за дистрибуторите в цялата страна. За да станете наш регионален представител, моля свържете се с нас на един от посочените в страница КОНТАКТИ телефони.

Търсим монтажници!

«ТермоМакс БГ» ООД търси монтажници на отоплителни инсталации във всички области на страната, безплатно обучение, осигуряване на работа! 0892 038 666 обадете се сега!

Доставка

Ако поръчате котел Liepsnele – доставката  до най-близкие офис на куриер, в цялата страна! Разгледайте цените и направете поръчка още сега!